Introductie Duik

Heb je je altijd al afgevraagd hoe die magische onderwaterwereld eruit ziet? Heb je altijd al eens gewichtloos in het helder blauwe water willen zweven? Ben je gefascineerd door kleurrijke vissen, sponzen en koralen? Maar bedenk je telkens weer een reden om niet te gaan duiken? Misschien omdat het een beetje (nou ja heel erg) eng lijkt? 

Dan is dit je kans! Het Discover Scuba Diving programma is de perfecte introductie tot de duikwereld. Het is speciaal ontworpen voor mensen die nog nooit gedoken hebben, of eens een keer (lang geleden) een duikje gedaan hebben. Tijdens deze ochtend of middag kun je op een veilige en leuke manier je nieuwsgierigheid voor de onderwaterwereld bevredigen. Na wat theorie zullen we het onderwater avontuur ervaren door middel van wat oefeningen en een duik in ondiep water. En zeg nou zelf. Kun je jezelf een beter plaats voorstellen om te duiken dan in het kalme, blauwe en visrijke warme water van Curaçao? Mis het niet!! 

Duur: ½ dag

Minimale leeftijd: 10 jaar

Open Water Cursus

De PADI Open Water cursus is een van de meest populaire cursussen! Naast de veilige en de leuke opzet van dit programma geeft brevettering als Open Water duiker het voordeel dat je zelfstandig met je buddy kunt en mag gaan duiken. Tijdens deze cursus zul je, op een speelse wijze en onder begeleiding van een PADI professional, diverse duikoefeningen doen en zul je bekend worden met de fundamentele duiktheorie. Kortom een goed doordacht totaal pakket aan duikavonturen die je voorbereiden op je toekomstige duiken. 

De PADI Open Water cursus bestaat uit drie onderdelen: 

  • Het duiken in beschut water
  • Het trainen van je duikkennis (theorie)
  • Het duiken in open water 

In het totaal bestaat de cursus uit 6 tot 8 duiken, afhankelijk van je wensen en comfort niveau. Sunrise Diving bestaat uit PADI professionals met jarenlange wereldwijde ervaring op het gebied van lesgeven en gidsen. Wij maken de onderwaterwereld, op een veilige en relaxte manier toegankelijk voor iedereen. Het onderwater leven is geweldig en duiken is super dus mis het niet en begin je duikavontuur vandaag!

Duur: 3 tot 4 dagen

Minimale leeftijd: 10 jaar

Bubble maker

Dit geweldige Bubbel maker programma is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 8 jaar en ouder. Het is een veilige en leuke manier om de onderwaterwereld te ontdekken! Je kinderen krijgen de kans om onder direct toezicht en met echte duikspullen aan, rond te zwemmen in ondiep water. Samen met hun instructeur zullen ze allerlei kleurrijke vissen, sponzen en koralen bewonderen. Hun kennis van de onderwaterwereld en zijn natuur zal worden uitgebreid terwijl we op maximaal 2 meter diep, spelen met allerlei leuk onderwater speelgoed! Maar dat is nog niet alles. Na afloop ontvangen onze buddy’s een officieel “Bubbel maker” certificaat! Kortom een duik om nooit te vergeten.

Duur: ½ dag

Minimale leeftijd: 8 jaar