Opfris duik

De opfris duik is special voor de gebrevetteerde duiker die al een tijd niet gedoken heeft. Het programma is zo opgezet dat het de basis duikoefeningen en duiktheorie herhaald. Na afloop zul je een mooie duik maken en ben je weer helemaal klaar voor je volgende duikavonturen.

 

 

 

 

 

 

Duur: ½ dag

Minimale leeftijd: 10 jaar

Advanced Open Water

Als je je Open Water brevet hebt behaald houdt het avontuur niet op! De PADI Advanced Open Water cursus geeft je, op een gestructureerde manier, de kans meer ervaring op te doen en je te specialiseren in de duiken die je interessant lijken. Er staan je nog allerlei nieuwe en uitdagende duiken te wachten! Denk bv eens aan: boot duiken, diepe duiken, wrak duiken, fotografie duiken, nacht duiken, drift duiken, navigatie duiken en nog veel meer. En het leuke is dat je maar 5 duiken nodig hebt om PADI Advanced Open Water duiker te worden. De diepe duik en de navigatie duik zijn daarbij een vast onderdeel. De overige duiken mag je zelf kiezen! 

Kies zelf je persoonlijke trainingsprogramma en breid je duikkennis en capaciteiten uit ( je instructeur kan je hierbij adviseren ). Ga de uitdaging aan en ervaar het verschil!

Duur: 2 tot 2 ½ dagen

Minimale leeftijd: 12 jaar

Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor een heleboel andere PADI cursussen. Neem snel contact met ons op voor meer info.