Snorkelen

Nog niet helemaal klaar voor het SCUBA duiken? Geen probleem, ook als je niet duikt ben je bij ons van harte welkom. Ga gezellig met ons mee en bezoek een van de vele romantische en idyllische stranden. Bekijk eens rustig hoe dat het duiken eraan toe gaat, zonder daar direct aan mee te hoeven doen.

Ook kun je heerlijk snorkelen, zwemmen, een boekje lezen en lekker bruin worden J. Wij kunnen je voorzien van alle snorkelbenodigdheden (zoals masker, vinnen en eventueel een snorkel vest).

Is het snorkelen nieuw voor je? Geen probleem! Wij zorgen voor professionele begeleiding tijdens een van onze snorkeltours! Je zult bekend gemaakt worden met de techniek van het snorkelen. Tevens zul je je kennis over het onderwaterleven uitbreiden. Bekijk samen met je gids onze onderwater viskaarten en boeken over het rif. Al snel zul je in staat zijn allerlei vissen, sponzen en koralen te herkennen en benoemen.

Duikers en snorkelaars lijken maar niet te kunnen ophouden over hoe fantastisch mooi de onderwaterwereld van Curaçao is, dus zorg ervoor dat je erbij bent. Reserveer op tijd en geniet met ons mee!!