Cursussen

Gewichtloos zweven in het helder blauwe water. De zonnestralen strelen het onderwaterleven. Je bent omringt door schildpadden, zeepaardjes, gekleurde vissen, koralen, sponzen en rust. Een rust die met geen pen te beschrijven is. Je hoort alleen het geluid van je eigen luchtbellen. Dit is het goede leven!

Wil je mee genieten van dit goede leven maar nog nooit gedurfd? Of misschien nog nooit de kans gehad of zelfs genomen? Vind je dat het nu toch echt tijd wordt om het eens te proberen of er zelfs helemaal voor te gaan?! Bij ons krijg je de kans dit op een rustige, veilige en leuke manier te doen!
Wil je privé les? Even geen andere mensen om je heen? Wil je daarnaast een CD met foto’s van jouw duikavontuur? Geen probleem!

Van een introductieduik waar je voor het eerst kennis maakt met de onderwaterwereld, tot een heuse cursus. Heb je al ervaring en wil je je kennis verder uitbreiden? Denk je er over om misschien van je hobby je beroep te maken?! Het kan allemaal bij Sunrise Diving Curacao.

Kijk hiernaast voor een korte beschrijving van de diverse cursussen en/of neem gerust contact met ons op om uit te vinden wat jij nu zou willen doen
!

Do what you like, like what you do!!